Har du spørgsmål? Ring idag på
2047 2717

Gravearbejde i Viborg, Bjerringbro og Rødkærsbro

Alt indenfor gravearbejde

Hos FM Service kan du finde en bred vifte af arbejde inden for gravearbejde, nedgravning af dræn, støbearbejde, anlægsarbejde og meget mere. Ejeren af FM Service er Frej Mårtensson, som har mere end 20 års erfaring inden for området. Alle vores ansatte er erfarne professionelle, som hver har deres fokuspunkt.

Når du bestiller gravearbejde hos FM Service, får du altså en af vores medarbejdere ud, som virkelig forstår sig på gravearbejde.

Derudover kender alle vores medarbejdere også deres udstyr og maskiner, ligegyldigt størrelsen på din specifikke graveopgave. Dette er, fordi vi altid benytter vores egne maskiner og vores eget udstyr til at udføre opgaverne.

Hvad koster gravearbejde?

Det er svært at fastsætte en specifik pris på gravearbejde, da denne kan variere alt efter naturen af og størrelsen på opgaven. Nogle ordner gravearbejde til pris pr. meter, men den specifikke pris på gravearbejde afhænger selvfølgelig af, hvad du behøver hjælp til.

Helt generelt kan det derfor være svært at fastsætte priser på gravearbejde, før vi har set opgaven an.

Desuden kan du også modtage forskellige slags services alt efter dit behov. Hos FM Service kan vi derfor håndtere hele opgaven fra det administrative til selve gravearbejdet.

Du kan dog også hyre FM Service til blot at komme ud at grave. Når du lejer medarbejdere og maskiner, foregår det typisk på dagsbasis. Ønsker du derimod håndtering af hele opgaven, ordnes kontrakten typisk som freelancearbejde fra vores side af.

FM Service tilbyder gravearbejde med minigraver og andre maskiner

Som professionelle inden for gravearbejde har vi naturligvis både evnerne og udstyret til at udføre enhver opgave inden for gravearbejde. Alt efter hvad din specifikke situation kræver, kan vi derfor tilbyde gravearbejde med minigraver eller en anden maskine, som håndteres af en professionel. 

Der vil altid blive foretaget en professionel observering af dine behov, inden vi sender minigraver eller anden maskine ud til dig. 

Kan man få tilbud på gravearbejde?

Da gravearbejde er så individuel en opgave, vil det være svært at give et tilbud på gravearbejde. Som udgangspunkt kører FM Service dog med konkurrencedygtige priser på gravearbejde og andre opgaver, så du er sikret en professionel udførsel af gravearbejdet til fornuftige, lave priser.

Vi kan desuden udføre andre typer opgaver for dig samtidig med gravearbejde såsom belægning, anlægsarbejde, støbearbejde eller dræningsarbejde. Dette gør FM Service til den perfekte udbyder af alle slags entreprenørarbejde i én.

Hvis du er i tvivl om, hvad du præcist behøver hjælp til, kan du altid tage kontakt til os og høre nærmere. 

Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Over 175 synes godt FM Service på​ Facebook

FM Service - Brandstrupvej 81, 8840 Rødkærsbro
Telefon: +45 20 47 27 17
info@fmservice.dk