Har du spørgsmål? Ring idag på
2047 2717

Støbning af fundament i Viborg, Bjerringbro og Rødkærsbro

Støbning af fundament samt støbning af sokkel

Det er vigtigt, at ens fundament er støbt ordentligt, da fundamentet ikke så nemt skiftes ud, når først huset er bygget. Derfor tilbyder FM Service sikker og professionel støbning af fundament samt støbning af sokkel, alt efter behov.

Når du hyrer FM Service til at hjælpe dig med støbning af fundament eller støbning af sokkel, kan du selv vælge, præcist hvor meget hjælp du ønsker fra os. Vi står gerne for hele opgaven fra det administrative til selve støbning af fundament, men vi vil også gerne hjælpe dig, hvis du blot behøver hjælp til støbningen.

Hvis du er i tvivl om dine behov, kan du altid ringe til os og få rådgivning.

Kontakt os

Støbning af fundament til skur, sommerhus eller garage

Hvis du gerne vil bygge dit eget skur, sommerhus eller egen garage, hvor der behøves sokkel eller fundament til, kan FM Service ligeledes hjælpe dig. Hos FM Service er vi ikke kræsne med støbearbejde, så vi hjælper dig gerne, ligegyldigt hvor stor eller lille den givne opgave er.

Vi kan desuden tilbyde flere andre services foruden fundamentstøbning, som eventuelt kan lægges sammen med støbning af fundament eller sokkel. Således kan vi for eksempel også hjælpe med nedgravning af dræn, så dit fundament er sikret mod fugt i jorden og lommer af vand.

Du kan altid ringe eller skrive og høre nærmere om, hvilke typer entreprenørarbejde vi kan udføre for dig.

Hvad koster det at støbe fundament?

Støbearbejde kan variere meget i pris, da det selvfølgelig afhænger af mange faktorer. Jo flere medarbejdere, vi skal sende ud til dig, jo flere skal betales for opgaven. Ligeledes kan terrænet – altså selve jorden, som huset skal bygges på – have en indflydelse. Vi vil selvfølgelig foretage en gennemgående analyse af din situation, inden vi går i gang med støbearbejde.

Du kan enten leje FM Service som freelancearbejde, hvor vi udfører dit støbearbejde hen over nogle dage. Det er dog også muligt at hyre FM Service i et større omfang, hvor vi så kan varetage flere aspekter af opgaven. Vi medbringer altid vores egne maskiner og så videre.

FM Service hjælper dig med udgravning og støbning af fundament

Inden FM Service går i gang, vil vi selvfølgelig finde ud af, præcis hvordan og hvorledes vi kan foretage støbning af fundamentet, så du får et holdbart og solidt fundament, som nok skal holde i mange år.

Derfor er du sikret en fair pris fra professionelle fagfolk, når du hyrer FM Service til at arbejde med støbning af dit fundament eller din sokkel.

 

Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Over 175 synes godt FM Service på​ Facebook

FM Service - Brandstrupvej 81, 8840 Rødkærsbro
Telefon: +45 20 47 27 17
info@fmservice.dk